4 Opintosuoritukset

Avoi­men yli­o­pis­ton kas­va­tus­tie­teel­li­siin opin­toi­hin si­säl­tyy eri­lai­sia opin­to­suo­ri­tuk­sia ku­ten es­sei­tä, tent­te­jä ja verk­ko­työs­ken­te­lyä.  Yk­si­tyis­koh­tai­set oh­jeet opin­to­suo­ri­tuk­sis­ta löy­dät opin­to­jak­so­jen opis­ke­lu­op­pais­ta ja opin­to­ko­ko­nai­suu­den verk­ko­a­lu­eel­ta Mood­les­ta.

Tehtävien palautus

Es­seet ja muut kir­jal­li­set teh­tä­vät pa­lau­te­taan pää­sään­töi­ses­ti verk­ko­a­lu­eel­le (Mood­le). Verk­ko­a­lu­eel­la teh­tä­vien pa­lau­tus ta­pah­tuu opin­to­jak­son oh­jei­den mu­kaan tuo­mal­la tie­dos­to joko pa­lau­tus­link­kiin tai kes­kus­te­lu­a­lu­eel­le. Muis­ta säi­lyt­tää it­sel­lä­si ko­pio teh­tä­väs­tä.

Teh­tä­vän pa­lau­tuk­ses­sa tie­dos­ton nimi on hyvä ni­me­tä opis­ke­lu­oi­keus­koh­tai­sel­la opis­ke­li­ja­nu­me­rol­la tai käyt­tä­jä­tun­nuk­sel­la. Kun näet lä­het­tä­mä­si tie­dos­ton ni­men teks­ti­ke­hyk­ses­sä, on teh­tä­vä tul­lut pe­ril­le. Pa­lau­tus­lin­kis­tä löy­tyy myö­hem­min myös teh­tä­vän ar­vi­oin­ti. Opet­ta­ja voi ava­ta ja ar­vi­oi­da lin­kin kaut­ta pa­lau­te­tun teh­tä­vän, mut­ta muil­le opis­ke­li­joil­le teh­tä­vä tai sen ar­vi­oin­ti ei näy.

Kes­kus­te­lu­a­lu­eel­le pa­lau­te­tut teh­tä­vät tu­le­vat kaik­kien ryh­mään kuu­lu­vien nä­ky­vil­le, ja sitä käy­te­tään pa­lau­tuk­sis­sa esi­mer­kik­si sil­loin, kun teh­tä­viin si­säl­tyy ver­tais­ar­vi­oin­tia tai kes­kus­te­lua.

Opis­ke­li­jan yleis­opas lv. 2022-2024Kas­va­tus­tie­teel­li­set opin­not17.6.2022